Текіла Blanco Sauza
Напій, рецептура якого десятиліттями залишається автентичною та не втрачає своєї актуальності. У представленій текілі використовують не сусло, а сік блакитної агави. За рахунок цього смак на 100% розкриває унікальні якості цієї рослини. Збір врожаю дозрілої агави здійснюється, коли коріння вже буде достатньо наповнене цукром. А відбувається це по-різному навіть у висаджених в один сезон рослин. Зазвичай цей період займає 6-12 років.
Органолептика білої текіли
Смак напою відповідає очікуванням: основною нотою стала насичена соковита блакитна агава з солодким підтоном, а доповнює її перцевий, злегка пряний посмак. В ароматі агава гармонійно сплітається з цитрусами та перцевими нотами.
Поєднання та подача
Не відмовляйте собі в задоволенні випити текілу в чистому вигляді. Для гармонійного розкриття смакової піраміди використовуйте сіль та лайм. Або корицю та апельсин – такий формат не менш популярний. Коктейльна карта побалує найвибагливішого дегустатора міксами на основі Blanco Sauza: будь-які варіації маргарити, чейзера, текіла-бум.