Текіла Gold Sauza
Високоякісний напій, що на 51% складається із соку агави та на 49% із соку цукрової тростини. Для врожаю відбирають серцевину рослин, що перезріли, з яких вже виходить рідина. Зазвичай це агава, яку посадили 8-12 років тому. У Мексиці в штаті Халіско росте найкраща сировина, яка стане ідеальною основою для золотої текіли.
Золотий стандарт
Смакові особливості роблять напій м'яким, за рахунок чого він п'ється надзвичайно легко. Солодощі агави поєднуються з пряним перцем і ніжною карамеллю. Посмак теплий і довгий. Його доповнює аромат, піраміда якого складається з екзотичних фруктів, карамельних відтінків, виражених спецій, соковитої агави та елегантного дуба.
Поєднання з алкоголем
У чистому вигляді напій п'ють із лаймом та сіллю або апельсином та корицею. Коктейльна карта пропонує класичні формати а-ля «Маргарита», «Текіла-Бум», «Текіла Санрайз». Мексиканці люблять змішувати текілу з пивом: у такому поєднанні вона стає особливо цікавою. Але варто бути обережним – коктейль міцний та підходить виключно для помірної дегустації.