Благородний сир із блакитною пліснявою Entremont Fourme d'Ambert (Ентермонт Фурм Д'Амбер) – це найніжніший сир французького виробництва. М'який сир із блакитною пліснявою Канторель виробляється з молока гірських порід корів, яке славиться своєю підвищеною жирністю. Завдяки цьому даний вид сиру має жирність 50% і здатний здивувати Вас своїм багатогранним смаком та ароматом. Відмінною його рисою є легка солонуватість, яка дарує продукту справжню вишуканість. Текстура сиру Фурм Д'Амбер масляниста. М'якуш сиру – майже пастоподібної консистенції, досить пружна, характерного мармурово-білого кольору з блакитними розлученнями благородної плісняви. Саме пліснява переважно впливає на складний смак сиру, надаючи йому гостроти і «розбавляючи» вершкову м'якоть. Використовується сир для подачі сирних тарілок, салатів та різних соусів. Сир із блакитною пліснявою Entremont відмінно поєднується з десертними винами.