Данський сир м'який St. Clemens Danish Blue Cheese Danablu виготовляється з коров'ячого молока, закваски, солі та культури цвілі роду рокфорового пеніциліну. Витриманий не менше 5 тижнів. Має білий колір із красивою їстівною блакитною пліснявою, відкриту структуру, 50% жирність. Делікатес Данаблу вирізняється пікантним, сильним і характерним смаком. Компанія Bornholms Andelsmejeri amba використовує тільки високоякісне молоко корів у Борнхольмі, які пасуться все літо. Солоний вітер з моря допомагає надати молоку чудового аромату, який потім ви можете відчути в якісному сирі. М'який сир Блю з Данії добре смакує з фруктами і ягодами (грушами, інжиром, виноградом), каперсами, салатами і різними напоями. Добре намазується, але може трохи розсипатися.