Сир Хуторок Сулугуні 45%
Традиційний грузинський розсольний сир у форматі паличок. Пастеризоване коров'яче молоко стало ідеальною основою для створення продукту. У процесі виробництва обов'язково дотримуватися оптимальної кислотності, інакше сир виходить пухким та погіршується його якість. Витримування щільної сирної маси в розсолі дає ту саму впізнавану органолептику.
Смачний розсольний сир
Структура сулугуні еластична та шарувата. Смак і аромат відрізняються вираженим кисломолочним акцентом. Помірно солоний, із легкими кислими нотами. Запах ледве виражений і ненав'язливий.
Де використовують і що готують
Будь-яка страва, яка вимагає сирної скоринки, вийде ідеальною, якщо зробити її з сулугуні. Омлети, запіканки, піца – список можна продовжувати довго. Сир чудово поєднується з овочами, за рахунок чого виграшно показав себе у салатах. Закуска із скибочок сулугуні із зеленню в клярі під лимонним соком – ось що підкорить ваші рецептори та потіснить інші страви зі списку улюблених.