Набір складається з сирів: Фурм д'Амбер (Fourme d'Ambert) DOP, Петі Канталь (Petit Cantal Jeune) DOP, Сен-Нектер (Saint-Nectaire Laitier) DOP. Фурм д'Амбер (Fourme d'Ambert) DOP - це найніжніший сир із французьких сирів із блакитною пліснявою. Виготовляється із молока гірських порід корів регіону Овернь. Має приємну маслянисту м'якоть, за рахунок насиченої киснем цвілі. Аромат і смак цього сиру мають незвичайну м'якість, з відтінком молочної карамелі, які компенсують солоне післясмак. Використовується для формування сирних тарілок, салатів, заправок, начинок для млинців і гарячих страв. Добре поєднується із білими солодкими, рожевими, червоними сухими винами. Канталь Жеан (Petit Cantal Jeune) DOP – молодий напівтвердий сир, виготовлений у Франції. Смак сиру насичений маслянистий, з квітковим ароматом та фруктовим післясмаком. Канталь є відмінною самостійною закускою, його також додають до різних страв: картопля, соуси, тости, бутерброди, фондю, супи. Відмінно поєднується з винами з яскраво вираженим фруктовим ароматом, таким як Божоле. Сир Сен-Нектер (Saint-Nectaire) – це напівтвердий витриманий сир. Його назва походить від імені маршала Франції Арні де Сенектера. Цей сир визріває до 15-ти тижнів, його товста кірка має аромат соломи та грибів, а ось м'якоть – виражений смак горіхів, молока та лугової різноманітності.