ДСТУ 4733:2007 - пломбір 42.1% (молоко коров'яче незбиране, масло вершкове, цукор, молоко сухе незбиране, вода, молоко сухе знежирене, емульгатор - стабілізатор (моно- та дигліцериди жирних кислот, гуарова камедь, карагінан, полісорб 8) Ванілін"), ДСТУ 4734:2007 - фруктовий сік 36.8% (вода, цукор, глюкозно-фруктозний сироп, сік яблучний концентрований, стабілізатор (гуарова камедь, декстроза, альгінат натрію, карагінан), лимонна кислота, ароматизатор" куркумін), підварка "Малина" 21.1% (цукор, малина заморожена, цукор білий кристалічний, загусник харчовий крохмаль кукурудзяний модифікований, регулятори кислотності: лимонна кислота, цитрат натрію, ароматизатор "Малина")