Стейк лосося свіжоморожений
Червона риба сімейства лососевих – один із найкращих варіантів делікатесного меню. При цьому продукт доступний навіть тим, хто не живе біля моря: технології шокового заморожування допоможуть зберегти його в ідеальному стані. Для стейку відібрали відповідну частину із великою кількістю м'яса. Кістки у лосося легко витягти, тому його сміливо можна давати навіть дітям.
Мінімум калорій – максимум користі
Мікроелементи, що позитивно впливають на здоров'я, зробили лосось одним з найбільш популярних варіантів джерела білка в меню ПП. Його низька калорійність не заважає продукту добре насичувати. А цінні аміно- та жирні кислоти стимулюватимуть роботу мозку і подбають про зовнішню красу (шкіра, волосся, нігті).
Особливості приготування
Продукт підходить для любителів риби: оптимальна товщина скибочок, велика кількість м'яса, мінімум кісток. При температурі близько 220°С на смаження стейку йде від 7 до 15 хвилин. Можна використати мангал, сковороду, духовку. Подають із пармезаном, зеленню, лимоном, вершковим або винним соусом.