Ковбаса Varto Брауншвейгська
Розфасована та запакована у вакуумне пакування сирокопчена ковбаса вищого гатунку вражає і зовнішнім виглядом, і смаком. Назву Брауншвейзькій дали по однойменному німецькому місту, з якого, як вважається, бере початок рецептура. В міру щільна структура продукту йде йому на користь: поки жуєш, встигаєш насолодитися всіма смаковими відтінками.
Унікальна органолептика
Представлена ковбаса складається з яловичини та свинини, що об'єдналися у якісний кулінарний тандем. Смак насичений, помірно солоний, із легкими пряними нотами. Завдяки салу вдалося уникнути сухості. Перець та мускатний горіх надають м'ясній композиції особливих пікантних акцентів.
Сервірувальна порізка
Зовнішність важлива: так можна сказати про акуратну сервірувальну нарізку, у форматі якої представлено продукт. Ідеально рівні, тонкі та однакові за розміром скибочки ковбаси чудово впишуться в асорті закусок святкового столу. І не потрібно витрачати час на підготовку – розкрив упаковку і все готове.