Клітковина Golden Kings of Ukraine з висівок вівса є продуктом підвищеної біологічної цінності та продуктом спеціального дієтичного вживання. Вітаміни, що містяться у висівках вівса, сприяють поліпшенню стану шкіри, прискорюють регенерацію тканини, покращують ріст волосся та нігтів, незамінні для збереження зору та сильного імунітету.
• Вівсяні висівки багаті на поліненасичені кислоти ОМЕГА-3 і ОМЕГА-6.
• Відмінно допомагають травленню та вітаміни групи B, якими багаті висівки вівса (вітаміни B2 та В3 благотворно впливають на слизову оболонку всього травного тракту).
• Вітамін В3 стимулює вироблення шлункового соку та моторну функцію шлунка, а також посилює активність печінки та підшлункової залози.
• Клітковина висівок вівса нормалізує процес жовчовиділення, а також адсорбує на себе шкідливі жовчні кислоти та "поганий" холестерин, що утворюються в результаті печінково-кишкового обороту жовчі.
• Клітковину висівок вівса можна і потрібно додавати в будь-які перші та другі страви, гарніри, овочеву ікру, овочеві та фруктові салати, сир, молоко, кефір, йогурти, соки та фруктові пюре, десерти, при випіканні домашньої здоби та хліба.
• Додаючи клітковину висівок вівса в їжу, можна за 3-4 дні налагодити нормальну діяльність кишечника.
• Подібного ефекту не дає жодного лікарського препарату.