Клітковина Golden Kings of Ukraine з мелених ядер насіння гарбуза рекомендується вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації жирового обміну та рівня холестерину в крові. У тому числі для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної та нервової системи, нормалізації травлення та функції шлунково-кишкового тракту, для виведення токсичних речовин з організму, особам, які страждають надмірною вагою та ожирінням для нормалізації та корекції ваги тіла . Особам з надмірною вагою, вживанням клітковини можна замінити їжу, запиваючи її досить великою кількістю води.
• Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння унікальна за своїм складом.
• У ній міститься маса необхідних організму людини речовин.
• Насамперед, це надзвичайно корисний білок, який добре засвоюється організмом людини.
• Частка білка у клітковині сягає 40 %.
• Ядра гарбузового насіння не містять білок — Глютен, завдяки чому вони можуть зайняти гідне місце в раціоні хворих на Целіакію (захворювання, при якому протипоказано вживання злаків, що містять глютен: пшениця, жито, овес і ячмінь).
• Клітковину з мелених ядер гарбузового насіння називають аптекою в мініатюрі, адже в невеликому Містить денну норму мінералів та амінокислот:
• Ненасичені жири: Омега-3, Омега-6.
• Вітаміни: вітамін A, вітаміни групи B (B1, B2, B3, B4, B6, B9), вітамін C, вітамін F, вітамін E, вітамін P, вітамін K, вітамін T.
• Амінокислоти: незамінні: Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізін, Метіонін, Треонін, Фенілаланін; напівзамінні: Аргінін, Цистеїн; Замінні: Гліцин, Глютамін, Фітостероли, Флавоноїди, Фосфоліпіди, Хлорофіл, Кукурбітин.
• Мікро- та макроелементи: Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння – найбагатше джерело мінералів, у ній міститься понад 50 мікро- та макроелементів.
• Найбільш значущі їх: Залізо, Калій, Кальцій, Магній, Марганець, Селен, Цинк, Фосфор, Клітковина.
• Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння – це продукт, що містить невелику кількість жирів, але багатий на білки.
• Це природний білково-вітамінно-мінеральний комплекс, необхідний організму людини для повноцінної життєдіяльності, причому повністю натуральний, збалансований та легкозасвоюваний.
• Можна і корисно додавати клітковину до будь-яких страв.