Ми на “Гормолзаводі № 1” полюбляємо та активно просуваємо новинки. Але пам’ятаємо, що класика залишається доречною завжди.
Ось як смак термостатного йогурту в стакані. Колись ми приготували йогурт термостатним способом і зрозуміли, наскільки ж він виходить корисним, смачним та густим. З того часу наші принципи не змінювались: ми готуємо цей йогурт виключно з 100% натурального молока класу “Екстра” і виключно термостатним шляхом: це коли сквашування молока відбувається в тій тарі, в якій йогурт продається. Без зайвих ворушінь сировини туди-сюди йогурт виходить таким густим, що аж ложка стоїть.
Джерело кальцію, тваринного білку, заліза, живих культур кисломолочних бактерій та інших корисних мікроелементів. Це якщо з точки зору користі. І дууууже смачний та густий звичний смак. Ставимо на якість і виграємо!