Хамон Embutidos Sola Serrano
Одна з найкращих пропозицій на ринку іспанських м'ясних продуктів. Вироблені в гірській місцевості Сьєрра-Невада в Андалусії, ці делікатеси поєднують традиційні технології і суворі стандарти якості. Завдяки цьому вони здобули визнання покупців та гурманів по всьому світу. Продукт вже нарізаний слайсами, за рахунок чого готовий до подачі.
Смак іспанської традиції
Хамон солять морською сіллю і витримують у спеціальних умовах, що і дає йому ту саму впізнавану органолептику. Коли він дозріває, смак стає витонченим, трохи солодкуватим, з нотками горіха. Запашний аромат доповнює загальну картину.
Гастрономічна комбінація
Універсальний делікатес, який можна поєднувати на будь-який смак. Тапас із хамоном (невеликі закуски під аперитив) подають із хлібом, оливками, сиром або помідорами. Класичний тандем – хамон та диня. Наріжте плід на тонкі скибочки та оберніть їх м'ясними слайсами. Крім цього хамон із сиром та іншою начинкою використовують у традиційних сендвічах бокадильйо.